Rólunk

Tevékenységünket még 1989-ben garázsműhelyként kezdtük. A vállalkozásunk akkor karosszéria – javító üzemként működött és már ezekben az években megkezdte kialakítani a partneri együttműködést a Magyarországon alakuló illetve ide érkező biztosító társaságokkal gépkocsik kárrendezése céljából.  1992-ben egy addig még ismeretlen területre evezettünk és Békés megyében elsőként autókölcsönzőt nyitottunk. 1996-ban megalakult az Oros-Car Kft, mely azóta is változatlan formában az alapítók által létrehozott családi vállalkozásként működik.

A gépkocsipark növekedése és a javítói szolgáltatás színvonalának fejlesztése jegyében 1999-ben megnyitottuk jelenlegi telephelyünket a Szőlő krt 2/c alatt. A beruházás megvalósításával új 4 állásos karosszéria üzemrész, 1 állásos szerviz munkahely illetve kényelmes ügyfélváró tér került kialakításra. Nem utolsó sorban az ügyfelek részére biztonságos ügyfélparkoló és a vállalkozáshoz szükséges elegendő számú parkoló épült. 2004-ben kiépítettük az ISO 9001-2000 minőségbiztosítási rendszert, melynek segítségével és alkalmazásával tovább tudtuk növelni szervezetünk hatékonyságát.

Mindig is célunk volt a gépjármű javítással kapcsolatos teljeskörű szolgáltatások kialakítása ezért a fejlesztéssel kapcsolatos lehetőségeket folyamatosan szem előtt tartottuk. 2005-ben így sikeresen pályáztunk a Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretében telephelyfejlesztésre, melynek eredményeképpen 2008-ra meglévő telephelyünk mellé egy, a legmodernebb technológiával felszerelt fényező üzemet és további 4 szervízállást valamint gépkocsi mosót alakítottunk ki.

Mivel az autóiparban rendkívül gyors változások zajlanak, a gépjárművek műszaki fejlődésének követése kulcskérdés számunkra is.  Az ügyfelek minőségi kiszolgálása jegyében ezért 2012-ben csatlakoztunk a világ legnagyobb márkafüggetlen szervízhálózatához a Bosch Car Service csoporthoz.  A Bosch csoport a legnagyobb autóalkatrész beszállító vállalat, a 90 éves múltra visszatekintő szervízhálózat tagjaitól pedig magas szintű, naprakész szaktudást követel, amelyet rendszeres szakmai képzésekkel biztosít.

Érdeklődés

a *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!