Szerviz Márkafüggetlen autószerviz
Bosch garanciával

Klímatöltés, tisztítás, ellenőrzés


Klímatöltés, utántöltés

Klíma ellenőrzésA gépkocsi klímaberendezései különösen nagy igénybevételnek vannak kitéve, ezért gyakori a meghibásodás, szivárgás. Amennyiben a klímaberendezés által előállított levegő nem elég hideg nagyon valószínű, hogy  a rendszerből valamennyi gáz elillant az idő múlásával. Ebben az esetben a szivárgás okának megállapítása és orvoslása után gázrátöltéssel a gyári értékre állítjuk vissza a hűtőgáz mennyiségét.

Ha a rendszer semmilyen mértékben nem hűt, akkor valószínű, hogy egyáltalán nincs gáz a rendszerben .  Amennyiben szivárgás nem áll fenn az előírt gázmennyiség kerül betöltésre.

Klímatisztítás

klímaszervizA klímaberendezést érdemes minden tavasszal fertőtleníteni mivel a berendezésből nem kívánt baktériumok kerülhetnek az utastérbe. A tavasz beköszöntével emelkedik a hőmérséklet és a meleg, nedves klíma ideális körülményt biztosít az apró élőlények elszaporodásához. Ezek belélegzése komoly veszélyt jelent egészségünkre. Olyan panaszokat okoz, mint a fejfájás, fáradékonyság, különböző allergiás illetve légúti megbetegedések. A baktérium és penészgombák elleni harcban  a pollenszűrő cseréje és a klímarendszer rendszeres tisztítása csak együttesen nyújt megfelelő védelmet.

Érdeklődés

a *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!